Om mig

Søren Sieg Jensen

Søren Sieg Jensen

Årgang 89’er hvis første computer var med 1,24 GB harddisk, 8 MB ram(senere opgraderet til 16 MB, Wauw!) og windows 95. Der er sket meget siden da, men det var på denne første maskine jeg fik blod på tanden med hensyn til programmering. Mit første “program” var en java applet med en rød baggrund og en knap, når man klikkede på knappen skiftede baggrunden til grøn!! Ikke videre imponerende, men jeg var stolt.

Jeg har lært mange ting siden da og det hele tog rigtig fart, da jeg mødte Dennis Drejer (ejer af Rito.dk som sælger garn) på HTX og vi sammen startede vores første firma. Vi fik tiden til at gå med at lave webshops, arto-hjælpesider(der var penge i det dengang) og vores statistiksystem Livecounter.dk.

Efter HTX og et par sabbatår med arbejde, startede jeg som softwareingeniør-studerende ved Aalborg Universitet. Jeg lærte en masse om processer, planlægning og udvikling på store avancerede systemer. Desværre indså jeg det gik for langsomt til min smag. Webudvikling har altid lagt mit hjerte nært, specielt fordi der ikke er langt fra tanke til handling.

Så jeg valgte at stoppe studierne og fik arbejde som webudvikler hos Cykelpartner.dk, hvor jeg har fornøjelsen af at arbejde sammen med Dennis.

Når jeg ikke sælger cykler online, så driver jeg virksomheden HelpSoft ApS, som er et lille udviklings firma. Vi laver udviklingsopgaver for kunder og driver en række websites. Vi ejer blandt andet 50% af Venindeliv.dk som er et stort community for kvinder. Vi har bygget hele siden og systemet op fra bunden, så der er lagt rigtig mange udviklingstimer i det system og det er uden tvivl det største system jeg nogensinde har lavet.