Mine projekter

Her finder du en samling af nogle af de projekter jeg har været med til at lave gennem tiden, jeg har valgt at fremhæve dem jeg selv finder mest interessant.

LiveCounter.dk

LiveCounter.dk er en online besøgstæller du kan bruge til at få statistik om dine besøgende på din hjemmeside. Det er et projekt vi startede tilbage i 2008 og som stadig er i udvikling, der bliver løbende tilføjet nye funktioner efter hånden som vi finder tiden til det. Det er et projekt der er langt rigtig mange mande timer i, men også et projekt som jeg er utrolig stolt over at have været med til at lave. Har brugt mange timer sammen med min ven Dennis Drejer på at få system til udregne korrekte statistikker, skulle hilse at sige, at det kan være bøvlet at arbejde med tid. Det nyeste vi har tilføjet på siden er en affiliate del, som du kan bruge til at holde styr på din affiliate indtjening på tværs af forskellige affiliate netværk. Jeg har skrevet et blogindlæg om hvordan LiveCounter.dk kom til verden, som du kan læse hvis du har lyst til at vide mere om projektet.

Venindeliv.dk

Venindeliv.dk er en side hvor kvinder kan finde nye veninder, deltage i spændende debatter og mødes til events rundt omkring i landet. Det er meget andre ord et community for kvinder, og det hele er bygget fra bunden af. Det er en side vi har lavet i HelpSoft ApS i samarbejde med Louise Hermansholm. Der er lagt rigtig mange timer i at bygge et fornuftigt community som er klar til at håndtere den mængde af brugere, vi forventer siden vil få med tiden. VI har fra start optimeret utrolig mange ting og har lavet alt “på den rigtige måde” fra starten. Blandt andet leveres alt statisk indhold fra et cookieless domæne af en nginx og der er sat en cache op mellem webserveren og mysql serveren. Da siden skal være et frirum for kvinder har vi også lagt stor vægt på sikkerheden. Hele siden ligger bag et ssl certifikat og intet indhold indekseres i google.